ONZE TROEVEN

De begeleiding:

Een mix van gemotiveerde leerkrachten met ervaring in het meertalig onderwijs en enthousiaste, tweetalige animatoren.

HET CONCEPT:

  • Creatieve taalateliers in plaats van klassieke taallessen
  • totale onderdompeling in de doeltaal
  • een gerichte keuze in activiteiten
  • Aandacht voor het ludieke aspect, de vakantiesfeer, … 
    die nauw aanleunt bij deze van bijv. scouts- of chirokampen

DE Locaties:

De centra waar onze taalvakanties plaatsvinden werden doelgericht in functie van de activiteiten gekozen opdat ze de deelnemers meteen in de juiste vakantiesfeer brengen:

  • Onze avontuurlijketaalvakanties in het groen
  • Onze aquafun-taalvakanties aan de kust, middenin de duinen
  • Onze CinéKids-projecten in theaterzalen of culturele centra
  •  


WIE ZIJN WE

Charlotte.jpg

Joris:
Bachelor Engels, Master in de  Theater- en Filmwetenschappen en volgde ook een lerarenopleiding. Heeft een uitgebreide ervaring in jeugdwerkbij scouts en speelpleinen en als animator bij andere sport- en taalkampen. 

Contacteer Joris

Kristiaan:
Bachelor in het Lager Onderwijs en Master in de Pedagogische Wetenschappen. Gaf jarenlang les in het meertalig onderwijs aan het Collège Saint-Guibert in Gembloux en momenteel directeur van VBS Maleizen te Overijse. Grote ervaring in de scouts en speelpleinwerking en als organisator van sport- en taalkampen.

Contacteer Kristiaan

Sandrine:
Master in Germaanse Taal en Letterkunde (behaald aan de UCL) en aggregatiehoger secundair onderwijs(AESS). Opgegroeid in een tweetalige omgeving (Franstalige moeder en Nederlandstalige vader). Grote ervaring in jeugdwerk, animatie en de organisatie van kampen. Leerkracht Nederlands aan het Collège Notre-Dame de Bonne-Espérance in Binche.

Contacteer Sandrine

Marie-Charlotte:
Behaalde een Bachelor in het Lager Onderwijs aan de Katholieke Hogeschool Leuven. Geeft les in het meertalig onderwijs aan het Collège Saint-Guibert in Gemboux. Ervaring in het jeugdwerk. Groeide ook op in een tweetalige omgeving (Franstalige vader en Nederlandstalige moeder) en dus ervaringsdeskundige op vlak van taalverwerving.

Contacteer Marie-Charlotte

Onze andere medewerkers:

De taalmonitoren die onze taalateliers begeleiden zijn jonge, enthousiaste leerkrachten die ervaring hebben in het meertalig onderwijs. Daarnaast werken wij ook met (vaak tweetalige) animatoren die sport- en spelactiviteiten organiseren die voor
voldoende afwisseling zorgen in het dagprogramma.

Geïnteresseerd om bij ons te werken?
Klik hier.